Normassasje

Hva får du når du velger Normassasje 
- bearbeiding og vitalisering av overbelastet og passivt muskulatur og vev,
- dype, velgjørende strøk for velvære og økt vitalitet. 
- terapeutisk hjelp og oppfølging over flere sesjoner dersom du ønsker det.

Du kan velge velværemassasje, fysisk massasje eller terapeutisk massasje.  Uansett får du en kombinasjon av disse, men vi legger vekt på å møte deg med dine behov, og innretter massasjen etter det.
Du blir ivaretatt med Normassasje.

Hva er Normassasje
Normassasje stimulerer og balanserer energien i kroppen.  Det gir velvære og økt vitalitet.  Du blir mer hel.
Normassasje bygger på både østlig og velstlig filosofi.  
Selv om massasjen i stor grad oppleves fysisk som klassisk massasje, er det energisystemet med chakra, meridianer og aurafelt som ligger til grunn for teknikken. Normassasje møter mennesker som åndelige vesen med kropp, følelser og tanker.

Hvordan foregår en massasjetime?
Vi begynner med en prat.   
Selve massasjen begynner med hendenes rolige berøring av huden.  Når kroppen er avspent og mottagelig, blir anspente muskler knadd og bearbeidet, ømme punkter blir trigget, ubrukt muskulatur blir stimulert og aktivisert.  Massøren er hele tiden oppmerksom på hva kroppen har spesielt behov for.  Massasje frigjør energi. Noen opplever dette som bølger av velvære.
Når massasjen er ferdig, får du hvile i fem minutter før du kler på deg.  Dette er for at kroppen skal få tid å respondere på energiarbeidet.  Virkningen av massasjen blir mer stabil.

Massasje og healingteknikker kombineres i behandlingen. Velgjørende strøk og presis bearbeiding av kroppen med velduftende, naturlig olje, gir dyp avspenning. Bearbeiding av trette muskler, “glemte” muskler, bindevev, knokkelsystem, trykkpunkter og velgjørende strøk, hjelper kroppen til balanse, harmoni og velvære. Kroppens egen evne til helbredelse kan komme i gang.

februar 2014 033

Hvor ofte bør vi gå til massasje?
Generelt anbefaler jeg å få massasje 1 gang pr. måned, eventuelt hver 3. uke.
Dersom du ønsker å oppnå mer fleksibilitet i kroppen, styrke immunforsvare eller få mer energi, kan det være nyttig å gå fra en til flere ganger i uka i en periode.
Er du utbrent, møter veggen, får ikke det livet du gjerne ønsket deg, eller har du «vondter» i kroppen, kan massasje i en serie på 5 til 10 ganger, være impulsen du trenger. Normassasje kan benyttes som terapeutisk massasje. Hensikten med å gi massasje i et forløp på minst fem behandlinger, kan være å gi kropp og psyke et puff, – en impuls, til å fungere enda mer optimalt. Massasjen innledes med en samtale hver gang, for at du som mottager skal kunne være i en bevisst prosess med deg selv. Det blir benyttet dypmassasje på de forskjellige kroppsdeler, gjerne med kraftig fysisk stimulering, og trykkpunkter for å aktivisere og åpne de psykiske strømmer. Videre benyttes bøy-strekk- og vibrasjons-teknikk, samt holdegrep og velgjørende strøk for å stimulere energiflyten i kroppen.

MG 7281jpg small

De syv chakra er hele tiden i fokus. Kroppen kan ikke berøres uten at også chakraene blir berørt. Chakraene er energispråket for kropp, følelser og tanker. Behandlingen gir en dyptgående virkning. Dersom du følger opp med de anbefalte øvelsene mellom massasjene, kan Normassasje bli et viktig ledd i din selvutvikling. Kropp, følelser og tanker blir i enda større grad til virkelig hjelp i livet ditt. Du kommer nærmere den du er og dypest sett vil være.

Nomassasje gir
- Avspenning
- Velvære
- Healing og forløsning
- Fornyet vitalitet, helhet

Tider og priser for massasje Birgittatun
1/2 time:         Kr. 500,-   Jubileumstilbud:  Kr.430,-
1 time:            Kr. 700,-   Jubileumstilbud:  Kr.590,-  Klippekort:  Kr.3000,- for 5 ganger.
2 rimer:          Kr. 1000,- Jubileumstilbud:  Kr.850,-

Massasjeferie på Birgittatun

Normassasje på Birgittatun, video

Normassører andre steder i Norge