• Neste oppstart i Normassasje ettårig Grunnutdanning er...

  Facebook Picture

  Neste oppstart i Normassasje ettårig Grunnutdanning er på Birgittatun i Tvedestrand. Første helg: 22.-24. februar. Denne gangen er det også mulig å gå bare Trinn 1. Benytt anledningen. Birgittatun er en vakkert beliggende kursgård som er vel verdt et besøk. Vi henter og bringer på stasjonen, og er ellers behjelpelig med å planlegge en god reise. Les mer om utdanningen her: https://www.normassasje.no/utdanning/normassasje-ettarige-grunnutdanning/ Les mer om Birgittatun her: http://www.birgittatun.no/

 • Godt nyttår til våre trofaste følgere! M...

  Godt nyttår til våre trofaste følgere! Måtte 2019 bli et år med mye glede og gode opplevelser, og gi medgang til alle flittige lysarbeidere.

 • Roger Risholm fra Bergen er nettopp ferdig med Trinn 6 i Nor...

  Roger Risholm fra Bergen er nettopp ferdig med Trinn 6 i Normassasje ettårig Grunnutdanning. - Vi spør hva denne utdanningen har betydd for han: Jeg har fått dypere innblikk i meg sjøl, og fått mer bevissthet inn i min fysiske kropp. - Du er vant til kroppsarbeid? Ja, mitt liv har handlet mye om fysisk arbeid. Normassasje Utdanning har lært meg å være snillere med meg sjøl. Før skulle alt være så hardt. Men nå har jeg lært at det går an å få mer sensitivitet inn i arbeidsmuskler. Jeg kjenner ondtene, og forstår mer av hva det er for noe. Det er fascinerende å bli bevisst på det. Uten bevisst oppmerksomhet blir det vanskelig å komme noen vei. Da oppleves det sånn: «Det er noe der, men man får ikke fatt i det.» - Er dette noe du kan bringe videre til andre? Håper det. Dette er noe jeg har lyst til å jobbe videre med. Det har vært en spennende reise så langt. - Vi ønsker Roger lykke til videre!

 • Seks nyutdannede massører fra Bergen. Ønsker ...

  Facebook Picture

  Seks nyutdannede massører fra Bergen. Ønsker dere mange gode massasjeopplevelser framover!

 • Syv nyutdannede massører er helt klar for å ta ...

  Facebook Picture

  Syv nyutdannede massører er helt klar for å ta imot kunder nå. Den ettårige Grunnutdanningen har de tatt på Sola Helsefarm. Vi ønsker dem lykke til som massører fra Normassasje.

 • Årets Normassører har nå fullført ...

  Facebook Picture

  Årets Normassører har nå fullført kurset "Terapeutisk Berøring". Det ble en inspirerende helg med Susanne Falch som lærer. Hun gav oss ny og beriket forståelse av hvor effektivt og virksomt det er å bruke hendene til energibalansering og harmonisering. Varsom berøring med "hjerte i hendene" kan gi mennesker fornyet energi, selvtillit og god helse.

 • Normassasje Videreutdanning, - for deg som har fullfø...

  Facebook Picture

  normassasje.no

  Normassasje Videreutdanning, - for deg som har fullført Normassasje ettårig Grunnutdanning. Utdanningen har første oppstart våren 2019. Første undervisningsbolk blir 20.-24. mars 2019. Du kan melde deg på ved å gå inn på www.normassasje.no. For å bli registrert massør i NNH, skal du også ha fullført de 3 tilleggsfagene, som du kan ta på Internett når det passer for deg. Vi anbefaler at du benytter tilbudet fra Sirius Naturmedisinsk Skole. Der får du en spesialpris som videregående student hos Normassasje. Det eneste du trenger for å komme i gang er undertegnet studiekontrakt fra Normassasje As.

 • Alternativmesse på Folkets Hus i Stavanger til helgen....

  Facebook Picture

  Alternativmesse på Folkets Hus i Stavanger til helgen. Besøk oss på stand 24, og få en prat og god massasje av Normassør Liv Anita.

 • Bli Normassør Normassasje har som mål å ...

  Bli Normassør Normassasje har som mål å bli en allment kjent massasjeform, med kvalitetsstempel i forhold til våre spesialiteter, som er velværemassasje, fysisk massasje og terapeutisk massasje. En grunn for at Normassasje oppleves så behagelig, er at massøren er opplært til å gi en behandling som er tilrettelagt hvert enkelt menneske med sin kropp og sitt behov. Normassasje handler om et møte menneske til menneske mer en teknikk. Normassasje føles også behagelig fordi massøren arbeider med energi. Denne massasjen kjennetegnes ved at vi bruker healingteknikker i åpning og avslutning på behandlingen, for å balansere, harmonisere og gjøre hel. Dette gir god avspenning og manifesterer de forbedringene i energiflyten som selve massasjen gir. Bli Registrert naturmedisinsk muskelterapeut i NNH. NNH er et fagforbund som arbeider aktivt for i gi massører og andre alternative terapeuter bedre arbeidsforhold og større anerkjennelse i samfunnet. For å oppnå det, kreves gode utdanningssystemer. NNH stiller krav til skolene som de godkjenner, for å styrke alternative behandlingsformers renomé, og gi trygghet hos dem som oppsøker behandling. Normassasje Utdanning er godkjent innenfor NNH, med vår terapeutiske massasje. Det er viktig at terapeutisk massasje blir utført etter retningslinjer som tjener samfunnet og forbrukerne. Massasje er et fag som tjener mennesker på mange måter, både gjennom velværebehandling og gjennom terapeutisk behandling med mer eller mindre medisinsk fokus. Velværebehandling virker generelt kompenserende i forhold til en stresset og travel hverdag. Avansert journalføring er kan hende ikke så nødvendig i denne sammenhengen. Terapeutisk behandling med medisinsk fokus bør stille krav til journalføringen, for å gi den trygghet og seriøsitet som er nødvendig for en god behandling. Les intervjuet med NNH´s styreleder John Petter Lindeland: http://www.nifab.no/aktuelt/nifab/behandlerforbundene_om_loven