• En gjeng med dyktige massører har fullført Nor...

  Facebook Picture

  En gjeng med dyktige massører har fullført Normassasje Grunnutdanning i Trondheim. Gratulerer!

 • Les om Normassasje Utdanning i Naturterapeuten, som er fagbl...

  Facebook Picture

  Les om Normassasje Utdanning i Naturterapeuten, som er fagbladet for NNH.

 • Massasjeforbundet presenterer: "Søndag 12 mai...

  Facebook Picture

  Massasjeforbundet presenterer: "Søndag 12 mai er den Nordiske Massasjens Dag! Norges Massasjeforbund skal ha en markering mellom kl. 12-14 foran Stortinget denne dagen. Verdien av fredelig berøring, trygg mykvevsbehandling direkte på hud og berøringens betydning for en bedre psykisk helse er noe av det NMF ønsker å fremme. Klassisk massasje er dessuten en medikamentfri behandling ved lettere muskel- og skjelettplager som kan gjøre en forskjell. Vi vil invitere pasientforeninger, helse og omsorgskomiteen og håper også på oppmerksomhet fra media denne dagen." Kanskje noen i din nærhet ønsker en massasje fra deg denne dagen, selv på en søndag:)

 • 5.mai er verdens håndhygienedag i følge WHO. I...

  Facebook Picture

  5.mai er verdens håndhygienedag i følge WHO. I år er tema «Hånddesinfeksjon – til rett tid og med riktig teknikk». Norges Massasjeforbund gir i den anledning følgene råd til massører: Ta av ringer og armbånd når du gir behandling. Sørg for å ha kortklipte ulakkerte negler. Dersom du har tilgang til rennende vann? Bruk såpe og vask hendene og underarmene grundig før hver klient.

 • Vi gratulerer de nyutdannede massørene fra Normassasj...

  Facebook Picture

  Vi gratulerer de nyutdannede massørene fra Normassasje. De har tatt utdanningen i Oslo, og hadde en fin avslutning med Trinn 6 på Budor Turisthytte. Lykke til med massasjen!

 • Arvid Seilen gjør seg nå klar for Normassasje s...

  Facebook Picture

  Arvid Seilen gjør seg nå klar for Normassasje sin stand på hjørnestand nr.39, på Radisson Blue Royal - Bryggen i Bergen 22.-24.mars. Her kan du få massasje, og informasjon om Normassasje Utdanning. Åpningstider: Fredag kl.16-21, Lørdag kl.11-18, Søndag kl.11-18. Velkommen innom!

 • Møt Normassasje på messen Sunn Livsstil i Berge...

  Facebook Picture

  Møt Normassasje på messen Sunn Livsstil i Bergen 22.-24. mars. Du finner oss på Modul 39. Her kan du få en prøve på hvordan Normassasje fungerer.

 • Sliten og fornøyd jubileumsfeirer. Se på Insta...

  Facebook Picture

  Sliten og fornøyd jubileumsfeirer. Se på Instagram "Birgittatun" fortellingen om Normassasje sin 10-årsjubileumsfeiring. https://www.instagram.com/birgittatun/