• Massasjeforbundet presenterer: "Søndag 12 mai...

  Facebook Picture

  Massasjeforbundet presenterer: "Søndag 12 mai er den Nordiske Massasjens Dag! Norges Massasjeforbund skal ha en markering mellom kl. 12-14 foran Stortinget denne dagen. Verdien av fredelig berøring, trygg mykvevsbehandling direkte på hud og berøringens betydning for en bedre psykisk helse er noe av det NMF ønsker å fremme. Klassisk massasje er dessuten en medikamentfri behandling ved lettere muskel- og skjelettplager som kan gjøre en forskjell. Vi vil invitere pasientforeninger, helse og omsorgskomiteen og håper også på oppmerksomhet fra media denne dagen." Kanskje noen i din nærhet ønsker en massasje fra deg denne dagen, selv på en søndag:)

 • 5.mai er verdens håndhygienedag i følge WHO. I...

  Facebook Picture

  5.mai er verdens håndhygienedag i følge WHO. I år er tema «Hånddesinfeksjon – til rett tid og med riktig teknikk». Norges Massasjeforbund gir i den anledning følgene råd til massører: Ta av ringer og armbånd når du gir behandling. Sørg for å ha kortklipte ulakkerte negler. Dersom du har tilgang til rennende vann? Bruk såpe og vask hendene og underarmene grundig før hver klient.

 • Vi gratulerer de nyutdannede massørene fra Normassasj...

  Facebook Picture

  Vi gratulerer de nyutdannede massørene fra Normassasje. De har tatt utdanningen i Oslo, og hadde en fin avslutning med Trinn 6 på Budor Turisthytte. Lykke til med massasjen!

 • Arvid Seilen gjør seg nå klar for Normassasje s...

  Facebook Picture

  Arvid Seilen gjør seg nå klar for Normassasje sin stand på hjørnestand nr.39, på Radisson Blue Royal - Bryggen i Bergen 22.-24.mars. Her kan du få massasje, og informasjon om Normassasje Utdanning. Åpningstider: Fredag kl.16-21, Lørdag kl.11-18, Søndag kl.11-18. Velkommen innom!

 • Møt Normassasje på messen Sunn Livsstil i Berge...

  Facebook Picture

  Møt Normassasje på messen Sunn Livsstil i Bergen 22.-24. mars. Du finner oss på Modul 39. Her kan du få en prøve på hvordan Normassasje fungerer.

 • Sliten og fornøyd jubileumsfeirer. Se på Insta...

  Facebook Picture

  Sliten og fornøyd jubileumsfeirer. Se på Instagram "Birgittatun" fortellingen om Normassasje sin 10-årsjubileumsfeiring. https://www.instagram.com/birgittatun/

 • Facebook Picture

  youtube.com

  Learn how to perform lymphatic drainage on yourself with these self-massage videos.

 • Neste oppstart i Normassasje ettårig Grunnutdanning er...

  Facebook Picture

  Neste oppstart i Normassasje ettårig Grunnutdanning er på Birgittatun i Tvedestrand. Første helg: 22.-24. februar. Denne gangen er det også mulig å gå bare Trinn 1. Benytt anledningen. Birgittatun er en vakkert beliggende kursgård som er vel verdt et besøk. Vi henter og bringer på stasjonen, og er ellers behjelpelig med å planlegge en god reise. Les mer om utdanningen her: https://www.normassasje.no/utdanning/normassasje-ettarige-grunnutdanning/ Les mer om Birgittatun her: http://www.birgittatun.no/

 • Godt nyttår til våre trofaste følgere! M...

  Godt nyttår til våre trofaste følgere! Måtte 2019 bli et år med mye glede og gode opplevelser, og gi medgang til alle flittige lysarbeidere.