• Møt Normassasje på messen Sunn Livsstil i Berge...

  Facebook Picture

  Møt Normassasje på messen Sunn Livsstil i Bergen 22.-24. mars. Du finner oss på Modul 39. Her kan du få en prøve på hvordan Normassasje fungerer.

 • Sliten og fornøyd jubileumsfeirer. Se på Insta...

  Facebook Picture

  Sliten og fornøyd jubileumsfeirer. Se på Instagram "Birgittatun" fortellingen om Normassasje sin 10-årsjubileumsfeiring. https://www.instagram.com/birgittatun/

 • Facebook Picture

  youtube.com

  Learn how to perform lymphatic drainage on yourself with these self-massage videos.

 • Neste oppstart i Normassasje ettårig Grunnutdanning er...

  Facebook Picture

  Neste oppstart i Normassasje ettårig Grunnutdanning er på Birgittatun i Tvedestrand. Første helg: 22.-24. februar. Denne gangen er det også mulig å gå bare Trinn 1. Benytt anledningen. Birgittatun er en vakkert beliggende kursgård som er vel verdt et besøk. Vi henter og bringer på stasjonen, og er ellers behjelpelig med å planlegge en god reise. Les mer om utdanningen her: https://www.normassasje.no/utdanning/normassasje-ettarige-grunnutdanning/ Les mer om Birgittatun her: http://www.birgittatun.no/

 • Godt nyttår til våre trofaste følgere! M...

  Godt nyttår til våre trofaste følgere! Måtte 2019 bli et år med mye glede og gode opplevelser, og gi medgang til alle flittige lysarbeidere.

 • Roger Risholm fra Bergen er nettopp ferdig med Trinn 6 i Nor...

  Roger Risholm fra Bergen er nettopp ferdig med Trinn 6 i Normassasje ettårig Grunnutdanning. - Vi spør hva denne utdanningen har betydd for han: Jeg har fått dypere innblikk i meg sjøl, og fått mer bevissthet inn i min fysiske kropp. - Du er vant til kroppsarbeid? Ja, mitt liv har handlet mye om fysisk arbeid. Normassasje Utdanning har lært meg å være snillere med meg sjøl. Før skulle alt være så hardt. Men nå har jeg lært at det går an å få mer sensitivitet inn i arbeidsmuskler. Jeg kjenner ondtene, og forstår mer av hva det er for noe. Det er fascinerende å bli bevisst på det. Uten bevisst oppmerksomhet blir det vanskelig å komme noen vei. Da oppleves det sånn: «Det er noe der, men man får ikke fatt i det.» - Er dette noe du kan bringe videre til andre? Håper det. Dette er noe jeg har lyst til å jobbe videre med. Det har vært en spennende reise så langt. - Vi ønsker Roger lykke til videre!

 • Seks nyutdannede massører fra Bergen. Ønsker ...

  Facebook Picture

  Seks nyutdannede massører fra Bergen. Ønsker dere mange gode massasjeopplevelser framover!

 • Syv nyutdannede massører er helt klar for å ta ...

  Facebook Picture

  Syv nyutdannede massører er helt klar for å ta imot kunder nå. Den ettårige Grunnutdanningen har de tatt på Sola Helsefarm. Vi ønsker dem lykke til som massører fra Normassasje.