• Facebook Picture

  youtube.com

  Learn how to perform lymphatic drainage on yourself with these self-massage videos.

 • Neste oppstart i Normassasje ettårig Grunnutdanning er...

  Facebook Picture

  Neste oppstart i Normassasje ettårig Grunnutdanning er på Birgittatun i Tvedestrand. Første helg: 22.-24. februar. Denne gangen er det også mulig å gå bare Trinn 1. Benytt anledningen. Birgittatun er en vakkert beliggende kursgård som er vel verdt et besøk. Vi henter og bringer på stasjonen, og er ellers behjelpelig med å planlegge en god reise. Les mer om utdanningen her: https://www.normassasje.no/utdanning/normassasje-ettarige-grunnutdanning/ Les mer om Birgittatun her: http://www.birgittatun.no/

 • Godt nyttår til våre trofaste følgere! M...

  Godt nyttår til våre trofaste følgere! Måtte 2019 bli et år med mye glede og gode opplevelser, og gi medgang til alle flittige lysarbeidere.

 • Roger Risholm fra Bergen er nettopp ferdig med Trinn 6 i Nor...

  Roger Risholm fra Bergen er nettopp ferdig med Trinn 6 i Normassasje ettårig Grunnutdanning. - Vi spør hva denne utdanningen har betydd for han: Jeg har fått dypere innblikk i meg sjøl, og fått mer bevissthet inn i min fysiske kropp. - Du er vant til kroppsarbeid? Ja, mitt liv har handlet mye om fysisk arbeid. Normassasje Utdanning har lært meg å være snillere med meg sjøl. Før skulle alt være så hardt. Men nå har jeg lært at det går an å få mer sensitivitet inn i arbeidsmuskler. Jeg kjenner ondtene, og forstår mer av hva det er for noe. Det er fascinerende å bli bevisst på det. Uten bevisst oppmerksomhet blir det vanskelig å komme noen vei. Da oppleves det sånn: «Det er noe der, men man får ikke fatt i det.» - Er dette noe du kan bringe videre til andre? Håper det. Dette er noe jeg har lyst til å jobbe videre med. Det har vært en spennende reise så langt. - Vi ønsker Roger lykke til videre!

 • Seks nyutdannede massører fra Bergen. Ønsker ...

  Facebook Picture

  Seks nyutdannede massører fra Bergen. Ønsker dere mange gode massasjeopplevelser framover!

 • Syv nyutdannede massører er helt klar for å ta ...

  Facebook Picture

  Syv nyutdannede massører er helt klar for å ta imot kunder nå. Den ettårige Grunnutdanningen har de tatt på Sola Helsefarm. Vi ønsker dem lykke til som massører fra Normassasje.

 • Årets Normassører har nå fullført ...

  Facebook Picture

  Årets Normassører har nå fullført kurset "Terapeutisk Berøring". Det ble en inspirerende helg med Susanne Falch som lærer. Hun gav oss ny og beriket forståelse av hvor effektivt og virksomt det er å bruke hendene til energibalansering og harmonisering. Varsom berøring med "hjerte i hendene" kan gi mennesker fornyet energi, selvtillit og god helse.

 • Normassasje Videreutdanning, - for deg som har fullfø...

  Facebook Picture

  normassasje.no

  Normassasje Videreutdanning, - for deg som har fullført Normassasje ettårig Grunnutdanning. Utdanningen har første oppstart våren 2019. Første undervisningsbolk blir 20.-24. mars 2019. Du kan melde deg på ved å gå inn på www.normassasje.no. For å bli registrert massør i NNH, skal du også ha fullført de 3 tilleggsfagene, som du kan ta på Internett når det passer for deg. Vi anbefaler at du benytter tilbudet fra Sirius Naturmedisinsk Skole. Der får du en spesialpris som videregående student hos Normassasje. Det eneste du trenger for å komme i gang er undertegnet studiekontrakt fra Normassasje As.