• Facebook Picture

  Lørdag 12. mai 2018 er den Nordiske Massasjens Dag! ! Norges Massasjeforbund har markering foran Stortinget denne dagen fra kl 12:00-14:00. Vi ønsker å få frem verdien av fredelig berøring. I tillegg ønsker vi å sette fokus på medikamentfri behandling ved lettere muskel- og skjelettplager, samt berøringens betydning for en bedre psykisk helse i befolkningen. Vi har invitert pasientforeninger og stortingsrepresentanter til standen, og vi håper på litt oppmerksomhet fra media. Vi har med massasjebenker- og stoler for å vise frem vår flotte behandlingsform, samt brosjyremateriell for utdeling til publikum. Vi oppmuntrer til lokal aktivitet over hele landet blandt våre massører for å sette fokus på dagen! Sjekk tilbud og aktiviteter der du bor! http://www.massasjeforbundet.no/wsp/nmf/frontend.cgi?func=publish.show&table=CONTENT&func_id=381&template=artikkel&m=1023&a=

 • Lymfedrenasjekurset med den danske lærer Jonna Anderse...

  Facebook Picture

  Lymfedrenasjekurset med den danske lærer Jonna Andersen var lærerikt. Her får Hild Marit hjelp i full konsentrasjon.

 • Studenter på Trinn 4 lærer ryggmassasje. De syn...

  Facebook Picture

  Studenter på Trinn 4 lærer ryggmassasje. De synes kurset er inspirerende og lærerikt: «Spennende med balansen mellom massasje og meditasjon». «Jeg blir glad av å komme her. Føler at jeg får være den jeg er.» «Jeg føler meg yngre, og mykere i fjeset, helt sant!» «Vi lærer om kropp og sjel. Det skaper en endring i livet.» «Det er som å komme hjem. Godt samhold.»

 • Kjerstin og Arild representerte Normassasje på Wellbee...

  Facebook Picture

  Kjerstin og Arild representerte Normassasje på Wellbeeing Festival i Bergen

 • Wellbeeing Festival i Grieghallen i Bergen førstkomme...

  Facebook Picture

  Wellbeeing Festival i Grieghallen i Bergen førstkommende helg. Kjerstin og Arild står klar på Normassasje sin stand "Med hjerte i hendene". Velkommen!

 • Audun Myskja har kommet ut med boka "Pust - nøkk...

  livshjelp.no

  Audun Myskja har kommet ut med boka "Pust - nøkkelen til styrke, helse og glede". Etter å ha lest boka, finner jeg mange nye og gode tips. Anbefales! Les mer her om boka her: http://www.livshjelp.no/nyheter.php?artikkel=111

 • Åtte nye dyktige massører i Trondheim har fullf...

  Facebook Picture

  Åtte nye dyktige massører i Trondheim har fullført den ettårige utdanningen. Gratulerer! De gode hendene anbefales.

 • Wellbeeing Festival fortsetter på Scandic hotell p&ari...

  Facebook Picture

  Wellbeeing Festival fortsetter på Scandic hotell på Lerkendal lørdag og søndag. Velkommen til en prat og en 20 minutters massasje på Normassasjes stand!

 • Møt Normassasje på Wellbeeing Festival i Trondh...

  Facebook Picture

  wellbeingfestival.no

  Møt Normassasje på Wellbeeing Festival i Trondheim. http://wellbeingfestival.no/trondheim/ Festivalen skal være på Scandic hotell, Lerkendal. Normassasje finner du langs veggen på stand 27 og 28. Vi tilbyr massasje på benk. Velkommen!

 • 6 nye massører har fullført Normassasje ett&ar...

  Facebook Picture

  6 nye massører har fullført Normassasje ettårig utdanning på Unity senter i Oslo. Gratulerer!